Over Ons

De kennismaking met Arganolie

Arganolie is een product dat wij vroeger al in huis hadden. Mijn ouders kochten dit in Marokko. Zowel culinair arganolie als de cosmetische arganolie was erg in trek bij ons thuis en al snel merkten wij dat vrienden hier ook in geïnteresseerd waren.    

In 2005 besloten wij om de Arganolie naar Nederland te transporteren en hier in Nederland te verkopen. Arganolie was voor ons geen hoofdproduct. Wij handelden toen der tijd in andere producten.   

Het begin van Aurgan

In 2017 besloten wij om ons te richten op eerlijke, natuurlijke producten. Door onze scheikundige achtergrond, zijn wij gefascineerd door de stoffen die aanwezig zijn in de natuur. De meeste cosmetische producten bevatten namelijk ook een chemische actieve stof, die eigenlijk namaak is van de stoffen die in de natuur aanwezig zijn. Door middel van onderzoek naar producten uit de natuur met een sterke cosmetische en gezonde werking wilden wij een assortiment samenstellen. 

Al snel kwamen wij weer uit op Arganolie en andere natuurlijke producten uit Marokko. Nadat wij goed onderzoek hebben gedaan zijn wij terecht gekomen bij leveranciers die alleen 100% natuurlijke producten produceren.  

Inmiddels is het assortiment zo uitgebreid dat wij een optimale verzorgingslijn aanbieden. Ons doel is om consumenten bewust te maken van de natuurlijke werking van Aurgan producten en  mooie producten aan te bieden die aan hoge kwalitatieve eisen voldoen. In onze floratheek kunt u uitgebreide informatie terugvinden over de eigenschappen en werking van de ingrediënten die in onze producten verwerkt zijn.   

Onze producten kunt u veilig en snel bestellen via onze website. Heeft u liever eerst nog deskundig advies? Chat dan met één van onze medewerkers, zij staan u graag te woord.